American Truck Simulator

American Truck Simulator, sizi nefes kesen manzaralarda ve Eyaletlerde yaygın olarak tanınan simge yapılarda bir yolculuğa çıkarır. ...

59 TL


Efsanevi Amerikan kamyonlarını deneyimleyin ve güneşli Kaliforniya, kumlu Nevada ve Arizona'nın Büyük Kanyon Eyaletinde çeşitli kargolar teslim edin. American Truck Simulator, sizi nefes kesen manzaralarda ve Eyaletlerde yaygın olarak tanınan simge yapılarda bir yolculuğa çıkarır. Oyun mekaniği, Euro Truck Simulator 2'nin son derece başarılı modeline dayanıyor ve SCS Software'den en büyüleyici oyun deneyimini yaratarak yeni özelliklerle genişletildi. American Truck Simulator, sizi yerel yük pazarına giren kiralık bir sürücünün koltuğuna oturtarak, bir işletme sahibi olmak için yolunuza devam etmenizi ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük nakliye şirketlerinden birini yaratmaya devam etmenizi sağlar. Özellikler Resmi olarak ikonik kamyon üreticilerinden lisanslı son derece ayrıntılı kamyon modellerini kullanın. Kamyonetin yeni evin. Kabinleri, şasiyi, boya işlerini değiştirerek, ayar aksesuarları veya daha güçlü motorlar ekleyerek sizinkini yapın. Farklı kargolar çok gıda makine için tehlike kargolar için seçin:. Reefer flatbeds için römork çok tip, boşaltma lowboys ve goosenecks için. En uzun römorklar (53 ft'ye kadar), sürüş sırasında ve park ederken becerilerinize ve sabrınıza meydan okuyacaktır. Yüklerinizi rafineriler, petrol depoları, benzin istasyonları, otomobil fabrikaları veya yol çalışmaları gibi çok çeşitli şirketlere ve yerlere teslim edin. Kamyon meraklıları için çeşitli simülasyon ayarları: Havalı fren simülasyonu; farklı fren türleri: geciktirici, Jake freni, römork freni; gerçek kamyonlardan doğrudan çoklu şanzıman türleri, fren yoğunluğu ve daha fazlası. Gerçek bir kabinin içinde olma hissini yaşayın: Koltuğunuzu, aynalarınızı ayarlayın ve yolun en iyi görünümünü elde etmek için başınızı konumlandırın. Dikkatli sür, kurallara ve hız sınırlarına uy - dikkatli olmazsan polis seni cezalandırır! Fazla kilolu kargo teslim etmediğinizden emin olun - tartı terazilerinde kontrol edilebilirsiniz. Seyahatler sırasında rota danışmanını kişisel asistanınız olarak kullanın. Kiralık bir kamyon şoförünün hayatını dene. Kargoları güvenli bir şekilde teslim ederek ve becerilerinizi geliştirerek, kendi başarılı şirketinizin sahibi olun!

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.