ROMANCE OF THE THREE KINGDOMS XIV

Crouch, bind, set! Rugby 22 gerçek bir ragbi deneyimi sunuyor. En iyi kulüplerin ve en iyi milli takımların olduğu oyunda, spora sadık kalan d ...

172 TL


Yeni stratejilerin doğduğu topraklar için bir mücadele: noktalardan uçaklara! Çin'in engin toprakları, cg'de güzel bir şekilde çoğaltılan arazinin özellikleri ile tek bir gerçekçi harita temsil edilmektedir. Geniş harita 46 şehir ve yaklaşık 340 bölgeden oluşmaktadır. Bölgeler ayrıntılı bölgelerin koleksiyonlarıdır ve arazi mücadelesi sezgisel olarak bir renk şemasıyla ifade edilir. Oyuncular toprakları birleştirmek ve renklerini daha dikkatli ve daha özgürce uçurmak için bölgeleri fethedebilirler. Tedarik hatlarının oluşturduğu yeni stratejiler ve ön cepheyi korumak Birlikler yürüyüşte olduğunda ve yürüyüşün başlangıç şehri oyuncuların güçleri tarafından kontrol edilen karaya bağlandığında, ikmal hatları korunacak ve birlikler kendilerine sağlanan bol miktarda malzeme ile savaşabilecek. Ancak, yürüyüş kökenli şehirle bağlantı kesilirse, birlikler tedarik hatlarını kaybedecek ve zayıflayacak ve düzensiz bir duruma düşecektir. İkmal hatlarının emniyete alınması, savaş cephesinin korunmasında ayrılmaz bir parçadır. Yönetim tamamen doktrin ve benzersiz bir politika ile değişiyor! Oyuncular, iktidarın merkezi olan yönetimi, oyuncunun stratejisini genişleten bir unsur olarak düzenleyebilirler. Yönetim bir organizasyon şemasında gösterilir ve tutulan memurlar organizasyona eklendikçe çeşitli komutlar ve etkiler elde edilir. Kendi stratejinize uygun bir yönetim yapmak önemlidir. 150'den fazla "karakter" ve 1000'den fazla subay – serideki en çok! Serinin en büyüğü olan 1000'den fazla benzersiz subay oyunda ve her subaya bir “karakter” (özellik) veriliyor. Bazıları savaşta, bazıları yönetimde vb. Yararlı olan 150'den fazla karakter var. Bazı memurlar güçlü ve benzersiz bir karaktere sahiptir ve doğru subayı doğru yerde düzenlemek, toprakları fethetme yolunu kısaltmaya yardımcı olacaktır.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.