Two Point Hospital

Çarpıcı hastaneler tasarlayın, tuhaf hastalıkları tedavi edin ve tomurcuklanan sağlık kuruluşunuzu Two Point County'ye yayarken zahmetli pe ...

279 TL


Kendi hastanenizi tasarlayın ve inşa edin! Two Point County'nin tamamındaki en güzel ya da işlevsel sağlık operasyonunu tasarlarken hiçbir şeyden bir başyapıta kadar bir hastane inşa edin. Hasta (ve nakit) akışını artırmak, koridorları, odaları ve bekleme alanlarını tam spesifikasyonlarınıza göre düzenlemek için hastane tasarımınızı optimize edin. Mümkün olduğu kadar çok hastayı kapıdan geçirmek için hastanenizi birden fazla binaya genişletin. Prestijini artırmak, hasta sıkıntısını azaltmak, mutluluğu artırmak ve yıl sonu ödüllerinin akmasını sağlamak için hastanenizin etrafına dekoratif ve işlevsel öğeler yerleştirin. Olağandışı hastalıkları tedavi edin Two Point County'nin her zamanki hasta tiplerinizle doldurulmasını beklemeyin. Bu dünyada, baş dönmesinden Kübizme kadar her türlü olağandışı hastalığı deneyimleyeceksiniz - her biri kendi özel tedavi makinesini gerektiriyor. Hastalıkları teşhis edin, onlarla başa çıkmak için doğru odaları inşa edin, doğru personeli işe alın ve sonra hazırlanın, çünkü bu hastalıklardan sadece birini tedavi etmek sadece başlangıçtır. Tek bir hastayla başa çıkabilirsin ama bir Salgınla başa çıkabilir misin? Bir hastalığı ele geçirdikten sonra, iyileştirilmiş tedavileri ve makineleri araştırın ve hastanenizi durdurulamaz bir sağlık juggernautuna dönüştürün. Hastane ufkunuzu geliştirin ve genişletin! İlk hastanen başladığı yer ama sırada ne var? Küçük bir liman köyünün sakinlerini iyileştirdikten sonra, daha yoğun bir hastanede daha büyük bir meydan okuma alabilir misin? Daha hızlı ve daha fazla para kazanmak için tesislerinizi geliştirin, makinelerinizi, personelinizi ve düzenlerinizi yükseltin. Hastanenizi daha da verimli hale getirmek için personelinizi eğitin ve geliştirin, onları yeni beceriler ve yeteneklerle seviyelendirin. Güçlü ve zayıf yönlerinizi analiz etmek ve hızlı değişiklikler yapmak için kapsamlı istatistik ve bilgi ekranlarından yararlanın. Tedavilerinizin fiyatını ayarlayın, cironuza göz kulak olun, kredi alın ve kazancınızı optimize edin.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.