Assetto Corsa Competizione

Olağanüstü simülasyon kalitesi sayesinde GT3 şampiyonasının atmosferini yaşayacaksınız. Şimdiye kadar görülen en yüksek kalitede çoğ ...

199 TL


Assetto Corsa Competizione yeni resmi GT World Challenge video oyunudur. Olağanüstü simülasyon kalitesi sayesinde oyun, GT3 şampiyonasının gerçek atmosferini yaşamanıza, oyunda üretilen resmi sürücülere, takımlara, arabalara ve devrelere karşı şimdiye kadar elde edilen en yüksek doğrulukla rekabet etmenize olanak sağlayacak. Sprint, Dayanıklılık ve Spa 24 Saat yarışları, hem tek hem de çok oyunculu modlarda inanılmaz bir gerçekçilik seviyesiyle hayat bulacak. Assetto Corsa Competizione, Blancpain GT Serisinin 2018 ve 2019 sezonlarına ev sahipliği yapacak. Assetto Corsa Competizione KUNOS Simulazioni uzun vadeli deneyimden doğar ve foto-gerçekçi hava koşulları ve grafikler, gece yarışları, hareket yakalama animasyonlar sağlamak için 4 Unreal Engine tam olarak yararlanır, gerçekçilik ve daldırma sürüş, daha da geliştirilmiş lastik ve aerodinamik modeller sayesinde açısından yeni bir standart ulaştı. Yenilik yapmak üzere tasarlanan Assetto Corsa Competizione, oyuncuları GT World Challenge'ın merkezine getirerek ve onları Ferraris, Lamborghini, McLarens ve diğer birçok prestijli GT yarış arabasının direksiyonuna koyarak esporları tanıtacak ve hepsi olağanüstü ayrıntı düzeyiyle yeniden üretilecek. GERÇEKÇİ SİMÜLASYON Assetto Corsa Competizione sadakatle doğru bir araba sürüş mekanik hasar araç denge, hem de etkisini belirleyen lastik tutuş, aerodinamik etkisi, motor parametreleri, süspansiyon ve elektronik sistemleri çoğaltır sofistike bir matematiksel model ile gerçek Dünya Challenge GT otomobillerin performansı ve sürüş deneyimi yaratmak için tasarlanmıştır. YENİ NESİL GRAFİK VE GÖRSEL EFEKTLER Unreal Engine 4, fotogerçekçi görüntü oluşturmayı ve senaryoların, araç malzemelerinin ve hava koşullarının doğru bir şekilde temsil edilmesini garanti eder. Gerçek GT otomobillerinin çok kanallı ses örneklemesi sayesinde oyun büyüleyici ve sürükleyici akustik ortamı ve gerçekçi çevresel etkileri aktarıyor.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.