The Witcher® 3: Wild Hunt

Sea of Thieves; denizlerde yelken açmaktan savaşmaya, keşfe çıkmaya ve yağma yapmaya kadar korsan yaşamını tecrübe etmek ve kendi başın� ...

61 TL


The Witcher: Wild Hunt, görsel olarak nefes kesici bir evrende geçen, anlamlı tercihlerle ve etkili sonuçlarla dolu öykü tabanlı açık dünya RPG oyunudur. The Witcher'da ticaret şehirleri, korsan adaları, tehlikeli dağ geçitleri ve keşfedilmeyi bekleyen unutulmuş büyük mağaralarla dolu geniş bir açık dünyada bir kehanetin çocuğunu bulma görevi verilmiş profesyonel bir canavar avcısı olarak Geralt of Rivia olarak oynayın. KİLİT ÖZELLİKLER SON DERECE EĞİTİMLİ KİRALIK CANAVAR AVCISI OLARAK OYNAYIN Daha çocukluklarında eğitilen ve insanüstü yetenekler, güç ve refleksler elde etmek üzere mutasyona uğrayan avcılar, yaşadıkları canavarlarla dolu dünyada dengeyi sallamaktadır. Çeşitli yükseltilebilir silahlar, mutasyona uğratıcı iksirler ve dövüş büyüsü ile donatılmış profesyonel bir canavar avcısı olarak düşmanlarınızı acımasız bir şekilde yok edin. Çok çeşitli egzotik canavarları avlayın: Dağ geçitlerinde sinsice dolaşan vahşi canavarlardan insanlarla dolu kasabaların gölgelerinde gizlenen acımasız doğa üstü avcılara kadar. Silahlarınızı yükseltmek ve özel zırhlar için ödüllerinizi kullanın ya da ödüllerinizi at yarışlarında, kart oyunlarında, yakın dövüşlerde ve gecenin getirdiği diğer zevklerde harcayın.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.