Cyanotype Daydream -The Girl Who Dreamed the World-

Kaito kendini garip bir odada, anıları olmayan ve yanında Yanagi adında suskun bir kız bulmak için uyanır. Rolünü öğrendikten sonra, kend ...

200 TL


Bu, dünyayı hayal eden kızın hikayesi. Cyanotype Daydream, hikayesini benzersiz ve unutulmaz bir şekilde anlatmak için ortamı kullanan görsel bir romandır. Bu bir özlem, umut, umutsuzluk hikayesi; ve hepsinden önemlisi, bir aşk hikayesi. Yıldızlarla kesişen çiftlerin üç hikayesi, her şeyin ardındaki gerçeğin ortaya çıkacağı son bir hikayede birleşen bir duygu halısını bir araya getiriyor. hikâye Kaito, kim olduğu ya da oraya nasıl geldiğine dair hiçbir hatırası olmayan garip bir odada kendini bulmak için uyanır. Etraftaki tek insanlar sessiz beyaz saçlı bir kız ve gözetmenleri Izumo. Etrafında üç ayrı hikaye ortaya çıktıkça, Kaito bu dünyanın gerçeğine ve içindeki kendi rolüne uyanmaya başlar. Ve hepsi Yonagi adındaki garip, sessiz kızla bağlantılı... KILIF-1 Hatano Rin Arishima Kaoru, mutsuz bir evliliğe sıkışmış ve uzun zamandır romancı olma hayallerinden vazgeçtikten sonra sıkıcı bir hayat yaşayan 45 yaşında bir yardımcı profesördür. Bir gün, öğrencisi Hatano Rin'nin, bir zamanlar diğerlerinin üstünde hayran olduğu yazarın kızından başkası olmadığını öğrenir. İkisi arasındaki ilişki derinleştikçe, Arishima bu genç kıza karşı ahlaksız dürtülerle boğuşuyor. Ama hayatı sarmallaşıp evliliği daha da çökerken bile kalemini alır ve tekrar yazmaya başlar. VAKA-2 Olivia Berry Sahnemiz, kadınların sahnede oynamasının yasak olduğu bir dönem olan Elizabeth tiyatrosu'nun en parlak döneminde geçiyor. Genç bir William Shakespeare, kör babasıyla birlikte başarısız bir bar işletiyor. Mükemmel bir hafızayla kutsanmış, patronlarının anlattığı masalları, ekstra gelir elde etmek için yazdığı oyunlar için ilham kaynağı olarak kullanıyor. Kaderi bir Olivia Berry'nin eline geçtiğinde, ateşli bir kişiliğe ve şiddetli bir amaç duygusuna sahip bir kadın, Will kendini gerçek hayattaki bir dramanın ortasında bulur. KILIF-3 Momonouchi Sumomo Amei Kanna, zamanını babasının garajında annesinin eski, dövülmüş karavanını tamir etmeye çalışarak geçiren bir üniversite terkidir. Fakat genç bir öğretmen aniden ortaya çıktığında, onu mağarasından çıkarıp tekrar dünyaya getirmek için kıvılcım sağlar. Kendine özgü hurda avcısı Azuki ile birlikte, Kanna'nın annesinin bir çizimde geride bıraktığı özel yeri bulmak için bir maceraya atıldılar. Halley'in kuyrukluyıldızı gökyüzüne doğru ilerlerken, üçü unutulmaz bir tatlı başlangıçlar ve acı sonlar yazını paylaşıyor.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.