Nioh 2 – The Complete Edition

Bu masocore Aksiyon rpg'sinde yokai ordularıyla savaşın. Ana karakterinizi yaratın ve Sengoku döneminde Japonya'daki sayısız bölgede bir mac ...

250 TL


KARANLIĞINI AÇIĞA ÇIKAR Bu acımasız masocore Aksiyon rpg'sinde ölüm savaşında korkunç yokai ordularını ele geçirmenin heyecanını yaşayın. Kendi orijinal kahramanınızı yaratın ve sizi Sengoku döneminde Japonya'daki harap yerlerden geçirecek bir maceraya atılın. Hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden çok övgü toplayan önceki başlık gibi, Nioh 2 de Sengoku döneminden kalma askeri komutanları çevreleyen özgün ve derin bir hikaye içeriyor. Bununla birlikte, Nioh 2, kahramanın savaşta en zorlu yokai'yi bile yenmek için yeni güçlü formlar kullanmasına izin veren yeni Yokai Vardiya yeteneğini de dahil ederek selefinin üstünde ve ötesine geçiyor. Nioh 2 için yeni olan düşmanlarınız artık savaşın risklerini artıran ve kahramanınızın üstesinden gelmesi için yeni zorluklar yaratan Karanlık bir Bölge yaratabilir. Nioh 2 dünyasında karanlığınızı açığa çıkarırken korkunç canavarları fethetmekten keyif alacağınızı umuyoruz. ■ Dahil Edilen İçerik Nioh 2: Complete Edition, Nioh 2'nin tüm içeriğini, tüm 3 DLC açılımı, Tengu'nun Öğrencisi, Başkentteki Karanlık ve İlk Samuray ile birlikte içerir. # Tengu'nun Öğrencisi # Tengu'nun Öğrencisi kahramanı, Genji ve Heike klanlarının acımasızca birbirleriyle yarıştığı Heian döneminin sonuna götürür. Nioh 2'nin hikayesinin nasıl ortaya çıktığını ortaya koyan bir prolog gibi davranan savaşı yaşayın. Başkentte Karanlık Başkentteki karanlık, kötü ruhların ve yokai'nin Japonya genelinde yaygınlaştığı bir tarih noktası olan Heian döneminin ortasında gerçekleşir. Kahraman bu döneme geri getirilir ve daha da uzak bir geçmiş ile geldikleri şimdiki zaman dilimi arasındaki bağlantıları ortaya çıkaracakları başkente girişir. # İlk Samuray # İlk Samuray, kahramanı Heian döneminin başında Suzuka Geçidi'ne getiriyor. Nioh 2 destanının iklimsel 3. genişlemesinde, kahraman bir kez daha ezeli düşmanı Otakemaru ile yüzleşecek.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.