Battlefield 2042

Battlefield™ 2042, serinin ikonik topyekün savaşının geri döndüğünün habercisi birinci şahıs nişancı oyunudur. Yakın gelecekte düze ...

450 TL


Battlefield™ 2042, serinin ikonik topyekün savaşına geri dönüşün habercisi olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Yakın gelecekte düzeni bozulan bir dünyaya uyum sağlayın ve zorlukların üstesinden gelin. Manga kurarak 128 oyuncu, eşsiz bir ölçek, destansı yıkım desteği sunan ve dinamik olarak değişen savaş alanlarına üst düzey cephaneliğinizle çıkın. Popüler Conquest ve Breakthrough modlarının yeni nesillerinde bugüne kadarki en büyük Battlefield haritaları ve 128’e kadar oyuncu desteği bulunuyor. Dinamik hava şartları ve muhteşem dünya olaylarıyla dolu haritalarda topyekün savaşın yoğunluğunu tecrübe edin. Conquest Battlefield’ın devasa, ikonik sandbox modu bu kez 128 oyuncu desteğiyle geri dönüyor. Haritalar bu geniş ölçeğe özel olarak tasarlandı ve aksiyon çeşitli türlerden “kümelere” ayrıldı. Ayrıca aksiyon artık bağımsız kontrol noktaları yerine çeşitli bayraklar içeren bölgelerin çevresinde yaşanıyor. Breakthrough Breakthrough, Attackers (Saldıranlar) ve Defenders (Savunanlar) olmak üzere büyük ölçekli bölgeler için savaşan iki takımla birlikte geri dönerken Saldıranlar son hedefe doğru ilerlemeye çalışıyor. Her bölge çok sayıda oyuncuyu barındıracak şekilde tasarlandığı için daha stratejik kararları ve daha fazla yandan saldırı fırsatını mümkün kılıyor. Ele geçirme alanlarına çeşitli konumlardan yaklaşın ve daha fazla taktiksel olasılık türünden faydalanın.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.