Tom Clancy's Rainbow Six® Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, büyük beğeni toplayan birinci şahıs nişancı serisinin ünlü Ubisoft Montreal stüdyosu tarafından geliştir ...

89 TL


Tom Clancy's Rainbow Six Siege ile silah kullanma ve imha sanatında ustalaş. Yaşayacağın deneyimin tam merkezinde yoğun yakın mesafe çatışmaları, yüksek öldürme oranları, strateji ve taktik, ekip oyunu, ve şiddetli aksiyon var. Önceki Tom Clancy's Rainbow Six oyunlarından devralınan zengin miras ile yoğurulmuş bu müthiş silahlı çatışma ve stratejik uzmanlık oyununu deneyimle. Bu yepyeni tarz savaş oyununda silah kullanma ve imha sanatında rakipsiz ustalığını göster. Savunmada, ekibinle koordinasyon içinde bulunduğun yeri fethedilemez bir mevziye dönüştür. Tuzaklar kur, tahkimat yap, savunma sistemleri geliştir ve düşmanı geri püskürt. Taarruzda, dar koridorlarda, barikatlı geçitlerde, tahkimatlı savunma hatlarında ekibine liderlik et. Taktik haritalardan, gözlem İHAlarından ve sızmalardan topladığın verileri değerlendir, saldırı planını yap, her durumu lehine kullan. Dünyanın dört yanından üst seviye eğitimli Özel Kuvvet operatörleri arasından ekibini oluştur. Düşman hareketlerini izlemek için son teknolojiden faydalan. Duvarları havaya uçurarak yeni ateş hatları aç, zemin ve tavanları delerek sızma noktaları aç. Elindeki müthiş envanterden her türlü silah ve cihazı kullanarak düşmanın yerini tespit et, çeşitli manevralarla yanılt ve onları çevrelerindeki her şeyle birlikte yok et. Rainbow Six Siege zaman içinde geliştikçe ortaya çıkan yeni strateji ve taktikleri deneyimle. Yeni operatörler, silahlar, cihazlar ve haritalarla gelen her güncelleme ile savaş tarzını da geliştir. Sürekli değişen ortama paralel olarak arkadaşlarınla birlikte sen de kendini değiştir, en deneyimli ve ölümcül operatör sen ol.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.