Dread Hunger

Hayatta kalma ve ihanet oyunu. Sekiz Kaşifin gemilerinin yolu merhametsiz Kuzey Kutbuna düşer. Mürettebat arasından iki hain onların kuyusunu ...

165 TL


Kuzey Kutbunda hayatta kal Vahşi ve acımasız Kanada Kutuplarında sıcak kalmak için ateş yak, kurtları ve diğer yırtıcıları kov ve yiyecek için avlan. Arkadaşlarına İhanet Et Onlara bozuk yiyecekler ver, hayvanları onlara saldırmaları için eğit, kan büyüsüyle büyüle ya da hiçbir şey işe yaramazsa... onları sırtından vur. Ne Yiyorsan Osun Kutupta, beslenmek için bazı acımasız seçimler yapmak zorunda kalacaksın. Vücutları parçala, parçaları silah veya yiyecek olarak kullan. Bir Gemiye Kaptan ol 19. yüzyıldan kalma bir savaş gemisini buz dağlarının arasından (veya içine doğru) sür. Gemiyi hareket ettirmek için sürekli aç olan kazana kömür bul... ya da onu havaya uçur. Tehlikeli Bir Dünyaya Meydan Oku Tam bir gün ve gece döngüsü planla, beklenmedik beyaz körlüklerle mücadele et ve seferin ortasında çıkan büyük bir kar fırtınasından kaçmaya çalış.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.