Pathfinder: Wrath of the Righteous

Hikayeyi Keşfet! Yolun seni, Abyss'e açılan bir yarığın diyarın her yanına her şeyi tüketen dehşetler saçtığı Worldwound'a götürec ...

229 TL


Hikayeyi Keşfet! Yolun seni, Abyss'e açılan bir yarığın diyarın her yanına her şeyi tüketen dehşetler saçtığı Worldwound'a götürecek. Komşu uluslar bir yüzyıldan uzun süredir korkusuzca savaşarak düşmanı geri itmeye çalıştı ama başaramadı. Şimdi, bu çatışmaya son verme şansın var ama kurtuluşa giden yol hiç de engebesiz değil. Soylu paladinlerin desteklediği ışıklı bir melek mi olacaksın... Yoksa emrinde yaşayan ölü orduları bulunan güçlü bir ölüm büyücüsü mü? Ya da tamamen başka bir şey mi? Orduna liderlik et ve güçlü iblis lordlarına meydan oku. Savaşın seni (ve dünyanın kendisini) sonsuza kadar değiştirecek bir olaylar zincirini başlatacak. KENDİ KARAKTERİNİ İSTEDİĞİN GİBİ OYNA Pathfinder First Edition kurallarının esnekliği, zenginliği ve derinliğiyle hayal edebileceğin her karakteri yarat. 25 sınıf, 12 karakter ırkı ve kişisel oyun tarzına uyacak 1000'den fazla büyü, özellik ve yetenek arasından seçim yap. HER SEÇİM BİR SONUÇ DOĞURUR Kararlarının her zamankinden de çok ağırlığı var. Amacın belli ama ona giden yolu sen çizmelisin. Kim yaşayacak, kim ölecek? Kim kalacak, kim gidecek? Seçimlerini yap ve çevrendeki dünyanın değişmesini seyret. SAVAŞMANIN YENİ BİR YÖNTEMİ Düşmanlarını öldürürken iki savaş modunun tadını çıkar: duraklamalı gerçek zamanlı ya da sıra tabanlı. Aralarında anında geçiş yaparak savaşını istediğin kadar hızlı (ya da yavaş) verebilirsin. Benzersiz Pathfinder kural seti, sana atlı savaş gibi gelişmiş savaş manevraları yapma olanağı sunuyor. Bunları akıllıca kullan! GRUBUNU TOPLA 10'dan fazla özgün yol arkadaşı, davana katılmaya hazır. Onların güvenini ve saygısını kazanırsan, önünde yatan tüm tehlikelere karşın arkanı kollayacaklar. Ama kötü taraflarına çattıysan... belki de yolları ayırmanın zamanı gelmiştir. SEFERİNE ÖNCÜLÜK ET Diyarı iblis işgalinden temizlemek için bir macera grubundan çok daha fazlasına ihtiyacın olacak. Haçlıların kontrolünü eline al ve onları hem savaşı yukarıdan kontrol eden bir stratejist hem de yeni taktik savaş modunda bir saha komutanı olarak zafere götür. YOLUNU SEÇ Yedi özgün Mythic Path'ten birini seç, olağanüstü yetenekler kazan ve bundan sonra olacak her şeye şekil ver. Seçimlerin seni göksel bir Meleğe, öfke dolu bir İblise, güçlü bir Lich'e, kurnaz bir Hilebaza, dünya dışı bir Aeon'a, isyankar bir Azata'ya, bilge bir Altın Ejdere, doymak bilmez bir Yürüyen Sürüye dönüştürebilir. Veya ölümlü olarak kalıp, yaşayan bir efsane olmaya giden zorlu yolda ilerleyebilirsin.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.