The Elder Scrolls Online

Ödüllü çevrimiçi çok oyunculu RYO'da 18 milyondan fazla oyuncuya sen de katıl, yaşayan bir Elder Scrolls dünyasındaki sürekli genişleyen ...

99 TL


Ödüllü bir çevrimiçi RPG olan The Elder Scrolls Online'da tüm Tamriel'de sürekli genişleyen bir hikayeyi yaşayın. Arkadaşlar ile zengin, canlı bir dünya keşfetmek veya solo bir macera girişmek. Sahip olduğunuz silahlardan öğrendiğiniz becerilere kadar karakterinizin nasıl göründüğü ve oynadığı üzerinde tam kontrolün tadını çıkarın – yaptığınız seçimler kaderinizi şekillendirecektir. Sınırsız bir dünyaya hoş geldiniz. İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE OYNAMAK Kendi oyun tarzınızı yaratmak için farklı zırh, silah ve yetenek türleriyle savaşın, zanaat yapın, çalın, kuşatın veya keşfedin ve birleştirin. Israrlı, sürekli büyüyen Elder Scrolls dünyasında seçim sizin. KENDİ HİKAYENİ ANLAT Kayıp ruhunuzu yeniden kazanmak ve dünyayı Unutulmaktan kurtarmak için yola çıkarken Tamriel'in sırlarını keşfedin. Dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir hikayeyi, hangi sırayla seçerseniz seçin – başkalarıyla veya yalnız olarak deneyimleyin. ÇOK OYUNCULU BİR RPG Arkadaşlarınızla görevleri tamamlayın, tehlikeli, canavarlarla dolu zindanları keşfetmek için diğer maceracılara katılın ya da yüzlerce oyuncuyla destansı PvP savaşlarına katılın.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.