Baldur's Gate 3

Partini topla ve dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç arzusuyla dolu bir hikâyede Unutulmuş Diyarlar'a dön. ...

250 TL


Partini topla ve dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç arzusuyla dolu bir hikâyede Unutulmuş Diyarlar'a dön. İçinde, kaynağı beynindeki Zihinyüzen olan gizemli yetenekler uyanıyor. Direnip karanlığı ona karşı kullan. Veya yozlaşmışlığı kucakla ve kötülüğün zirvesi ol. Divinity: Original Sin 2'nin yaratıcılarından Zindanlar ve Ejderhalar dünyasında geçen yeni nesil bir RYO geliyor. Geniş Zindanlar ve Ejderhalar ırklarından ve sınıflarından seçim yap veya bizzat oluşturduğun geçmişe sahip orijinal bir karakterle oyna. Unutulmuş Diyarlar ve ötesindeki bu yolculukta maceralara çık, yağma yap, savaş ve aşk yaşa. Yalnız oyna ve yoldaşlarını dikkatle seç veya çok oyunculu modda dört kişiye kadar bir partiyle oyna. Kaçırılmış, enfekte ve kayıp. Bir canavara dönüşüyorsun ama içindeki yozlaşma büyüdükçe gücün de büyüyor. Bu güç hayatta kalmana yardımcı olabilir ama bunun bir bedeli olacaktır. Parti içinde kurduğun güven bağı her yetenekten daha çok işine yarayabilir. Şeytanlarla, varlıklarla ve diğer kötücül dünya dışı güçlerle çatışmalara girerek Unutulmuş Diyarlar'ın kaderine karar vereceksin. Yeni Divinity 4.0 motoruyla yapılan Baldur's Gate 3 size eşi benzeri olmayan bir keşif, deney özgürlüğü ve seçimlerinize reaksiyon gösteren bir dünya sunar. Harika sinematik anlatım, şimdiye kadarki en büyük dünyamızı keşfederken sizi karakterlerinize her zamankinden daha da yakınlaştırır. Unutulmuş Diyarlar geniş, detaylı, çeşitli bir dünyadır ve etrafınızda keşfedilmeyi bekleyen birçok sır bulunur. Dikeylik, keşfin önemli bir parçasıdır. Karanlıkaltı'nın derinliklerinden Üst Şehir'in parlak çatılarına dek yolculuk ederken sinsilik yap, dal, kaz, tırman ve zıpla. Nasıl hayatta kalacağın ve dünyada nasıl iz bırakacağın sana kalmış. savaşta güçlerinizi birleştirmenize ve kendi görevlerini ve hedeflerini takip etmeleri için partinizi bölmenizi sağlar. Mükemmel planı birlikte oluşturun... veya arkadaşlarınızın en az beklediği an bir kaos oluşturun. her biri kendi eşsiz özelliklere, hedeflere ve dünya konusunda bakış açısına sahip olan elle oluşturulmuş sıfırdan bir tecrübe sunar. Hikâyeleri genel hikâyeyle örtüşür ve seçimlerin onların hikâyelerinin kefaretle mi, kurtuluşla mı, hâkimiyetle mi yoksa diğer olası sonuçlarla mı sonuçlanacağını belirler. D&D 5e kurallarına göre düzenlenmiştir. Takım bazlı öncelik, avantaj ve dezavantaj, zar etkenleri, savaş kameraları, genişletilmiş çevresel etkileşimler ve stratejiyi ve önseziyi ödüllendiren yeni, akıcı bir savaş. seçimlerini yap ve zarı at. Kimi oynarsan oyna, ne atarsan at, dünya ve sakinleri hikâyene tepki verecek. savaş dışında bile olsan etrafındaki dünyayı her an durdurabilmeni sağlar. Savaş başlamadan önce taktiksel bir avantaj görürsen veya kesin bir stratejiyle soygun yapmak istersen veya şeytani bir tuzaktan kaçmak istersen işe yarayabilir. Partini böl, pusu hazırla ve karanlıkta dolanarak kendi şansını yarat!

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.