Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition

Kim olacak? Et yiyen bir Elf mi, İmparatorluk Kertenkelesi mi yoksa mezardan yükselen bir Ölümsüz mü? Dünyanın kim olduğunuza veya ne oldu ...

75 TL


Kim olacak? Et yiyen bir Elf mi, İmparatorluk Kertenkelesi mi yoksa mezardan yükselen bir Ölümsüz mü? Dünyanın kim olduğunuza veya ne olduğunuza nasıl farklı tepki verdiğini keşfedin. Yeni bir İlahiyat zamanı! Partinizi toplayın ve arkadaşlarınızla ilişkiler geliştirin. Rakiplerinizi derin, taktik, sıra tabanlı savaşta patlatın. Çevreyi bir silah olarak kullanın, yüksekliği kendi yararınıza kullanın ve zaferinizi mühürlemek için öğeleri manipüle edin. Rivellon'un çaresizce ihtiyacı olan tanrı olarak yükselin. Rivellon'un geniş ve katmanlı dünyasını tek başına veya drop-in / drop-out kooperatif oyununda 4 oyuncuya kadar bir partide keşfedin. Herhangi bir yere gidin, hayal gücünüzü serbest bırakın ve dünyayla etkileşimde bulunmanın sonsuz yollarını keşfedin. Rivellon'un ötesinde yepyeni PvP ve Game Master modlarında keşfedilecek daha çok şey var. Irkınızı ve kökeninizi seçin. Kendi geçmişlerine ve görevlerine sahip 6 benzersiz kökenli karakter arasından seçim yapın veya kendinizinkini bir insan, Kertenkele, Elf, Cüce veya Ölümsüz olarak yaratın. Tüm seçimlerin sonuçları vardır. Keşfetmek ve denemek için sınırsız özgürlük. Her yerde, herkes için konuşma ve etkileşim git! İlerlemenizden ödün vermeden herhangi bir npc'yi öldürün ve her hayvanla konuşun. Hayaletler bile bir iki sır saklıyor olabilir.… -Sıra bir sonraki nesil dayalı bir mücadele. Rakiplerinizi elemental kombinasyonlarla patlatın. Sizin avantajı kullanmak yükseklik. 12 beceri okulunda 200'den fazla beceriye hakim olun. Ancak dikkatli olun - oyunun AI 2.0'ı bugüne kadarki en dolambaçlı icadımızdır. 4 Oyuncuya kadar çevrimiçi ve bölünmüş ekran çok oyunculu. Tam denetleyici desteği ile arkadaşlarınızla çevrimiçi veya yerel bölünmüş ekranda oynayın. Oyun Ana Modu: Maceralarınızı bir sonraki seviyeye taşıyın ve Oyun Ana Modu ile kendi hikayelerinizi oluşturun. Steam Workshop'tan hayran yapımı kampanyaları ve modları indirin. 4K Desteği: rpg'leri yeni bir döneme iten nihai bir 4K deneyimi!

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.