ANNO: Mutationem

Orijinal nişancı-yağmacı, sayısız silah ve tamamen yeni kargaşa dolu maceralarıyla geri dönüyor! Her biri kapsamlı yetenek ağacına, yet ...

179 TL


ANNO: Mutationem'in neon kaplı, 2D-meets-3D Cyberpunk dünyasına hoş geldiniz. RPG unsurlarına sahip bu Aksiyon-Macera oyununda Ann olursunuz: dev Metropolde kişisel bir görevde, uğursuz mega şirketler, gizemli saçak grupları ve kelimelerin ifade edebileceğinden daha tuhaf yaratıklarla dolu, çok yetenekli bir savaş eğitimli yalnız kurt. Keşfet ve keşfet Bu, öğrenmenizi bekleyen sürprizlerle dolu bir dünya! Ana hikayeden geçerken bir Cyborg corgi ile sohbet edebilir, yarı zamanlı bir barmen işi alabilir, kısır suçluları avlayabilir, trend olan bir V-streamer'ın gerçek yüzünü ortaya çıkarabilirsiniz! Neon Noctis Kasabası, bir off-shore kargo gemisi ve devasa yeraltı yapıları gibi çeşitli yerleri keşfederek, oyuncular istedikleri gibi gitmekte ve istedikleri gibi hareket etmekte özgürdürler. Yeni bakış açısı gösterme Eşsiz 2d'den 3D'ye oynanış, dünya ve sakinleri ile etkileşimde bulunmak için 2D Aksiyon ve Platform Oluşturma ile 3D Keşif arasında kesintisiz geçiş. Piksel oyununa başka bir bakış açısıyla dalalım! Ann Kıçını tekmeliyor Ann, düşman ordularını ve büyük patronları kesecek, vuracak, birleştirecek, el bombası atacak ve yere vuracak. Büyük kılıçlardan çifte bıçaklara, tabancalardan roketatarlara ve aparkatlara kadar her zaman içinde olduğunu bildiğin tek kız ordusu olma zamanı. Yapbozu bitirmeye çalış Zengin ve karanlık bir siberpunk dekoruna yakışan büyük bir hikaye, ana kahramanımız Ann Flores ve onun güvenilir hiper korsanı, kayıp kardeşinin nereye gittiğini bulmak için kişisel bir görevde Ayane'yi tekmeliyor. İkisi ne çözeceklerini çok az biliyorlar mı… Lütfen kendini dişlere bağla. Toplamak, öğeleri satın almak ya da tekne & Ann istatistikler, beceri ve vites yükseltin. Bulduğunuz her türlü silahı değiştirmek için cips kullanın. Ann'i donatın ve yoluna çıkmak üzere olan tüm düşmanlara (hem insansı hem de değil ...) savaşa hazır hale getirin.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.