Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

Esrarengiz bir rüyanın esrarengiz hikayesi… Bu, Simyacı Sophie'nin memleketi Kirchen Bell'den ayrıldıktan sonra yaşadığı maceralardan bir ...

249 TL


ATELİER SOPHİE 2: THE ALCHEMİST OF THE MYSTERİOUS DREAM DİGİTAL DELUXE EDİTİON Bu setin içeriği: - Ana oyun "Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream" - Atelier Series Legacy Swimsuit Set Sophie, Plachta, Ramizel, Alette, Olias ve Diebold: Her karakter için birer adet olmak üzere, eski Atelier oyunlarında gördüğümüz tasarımların temel alındığı altı mayo kostümünden oluşan bir set. - Useful Weapons Set Sophie, Plachta, Ramizel, Alette, Olias ve Diebold: Her karakter için birer adet olmak üzere, oyunun başından itibaren donatabileceğiniz ve "Normal Attack Count +2" gibi işe yarayan efektlerin olduğu, altı silahtan oluşan bir set. - Useful Items Set Hareket hızını artıran Traveler's Shoes, bir dövüşten sonra kazanılan Cole miktarını %4 oranında artıran Victor's Charm ve bir dövüşten sonra kazanılan EXP miktarını %10 oranında artıran Training Charm‘dan oluşan üç tür tılsım dahil olmak üzere, genellikle oyunun ikinci yarısında elde etmek için beklemeniz gereken bir dizi işe yarar öge. Not: Kostümler atelier'deki masada "Changing Room"da değiştirilebilir. DLC ögeleri, atelier'deki Container'dan elde edilebilir. Silahlar ve tılsımlar, ancak oyunda ekipmanınızı değiştirebileceğiniz noktaya kadar ilerledikten sonra kullanılabilir. Daha fazla bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret edin. Ana oyun "Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream"in şu anda ayrı olarak ve "Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream Ultimate Edition" setinin bir parçası olarak da satışa sunulduğunu lütfen dikkate alın.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.